Selecteer een pagina

Ervaar de levensvreugde

Ga weer genieten van het leven, ervaar de levensvreugde die ook in jou zit.
In je leven loop je vaak tegen een aantal problemen op.

Lichamelijke klachten die ontstaan door de stress in je leven. Dit beïnvloed vaak je leven omdat je misschien niet kunt sporten, niet kunt werken, je hebt minder energie voor je relatie, kunt niet spelen met je kinderen. Misschien gebruik je zelfs medicijnen.

Je hebt een relatie die niet zo lekker loopt of helemaal niet loopt. Er is vaak onenigheid, weinig tot geen intimiteit, slechte communicatie onderling.
Er is veel stress in je leven. Je voelt weinig levensvreugde, voelt je wanhopig, hebt depressieve gevoelens of hebt juist weinig gevoel. Of je bent juist vaak boos maar kan niet duiden waar het vandaan komt.

Je hebt weinig contact, bent afgesloten. Je voelt je eenzaam en denkt dat jij nu eenmaal zo bent.

Werk aan jezelf, ga je persoonlijk proces aan!

Wat levert het je op?

Je gaat je weer gezond voelen. Je gaat met plezier sporten, werken. Je stopt weer energie in je relatie, in je kinderen. Je kunt stoppen met het gebruik van medicijnen waardoor er nog meer levensenergie in je komt.

Je relatie hersteld zich. Je gaat zien dat er echt verbinding mogelijk is, waardoor er ook minder onenigheid zal zijn. De intimiteit hersteld zich. Je gaat de liefde in je relatie weer hervinden.

Je gaat steeds meer ontspannen door het leven. Je gaat de mogelijkheden weer zien en komt weer tot leven. Er is weer meer vreugde, echt levensplezier.
Je gaat weer in contact, bouwt een vriendenkring op, de wereld ziet er goed uit.

Ik ga je helpen je persoonlijk proces aan te gaan, ik leer je de tools aan, en die zijn niet eens zo ingewikkeld. Iedereen kan het leren. En met dat instrument heb je iets in je broekzak zitten dat je je hele leven lang kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt. Hierdoor word je onafhankelijk van coaches en therapeuten. Zo simpel is het echt.

 Nieuwsgierig? Over deze methode zijn door de grondlegster 6 boeken geschreven, die ook vertaald zijn in Engels en Frans. Ik informeer je ook graag verder.

 Maak in 2 minuten kennis met de grondlegster van PRI (Past Reality Integration), Ingeborg Bosch:

Klik hier voor het filmpje

 

Doe je mee? Neem dan contact op met mij voor meer informatie of voor een afspraak.

 Ik wil een afspraak maken

 

Praktisch:

Je kunt een gratis afspraak maken waarin ik je informeer over de methode PRI. Duur 45 minuten.

 Een begeleidingstraject kun je op verschillende manieren aangaan:

PRI-zelfhulpcoaching

Als je nieuwsgierig bent naar PRI als methode, is zelfhulpcoaching een laagdrempelige manier om kennis te maken met hoe PRI werkt.
Je krijgt in 6 individuele sessies begeleiding bij het doorwerken van het zelfhulpboek “PRI en de kunst van bewust leven” van Ingeborg Bosch. In een tijdsspanne van 3 maanden leer je hoe je de basale, praktische en effectieve PRI-instrumenten in je dagelijks leven kunt toepassen.
Duur traject:
6 sessies – 3 maanden

Tarief :
€570,-

PRI-therapie

Wanneer je met een concrete hulpvraag zit, kan PRI-therapie een groot verschil maken in je leven. Een hulpvraag kan bijvoorbeeld zijn: van je faalangst af willen, leren om je grenzen aan te geven, werken aan je zelfvertrouwen, je minder vaak somber voelen.
Een PRI-therapietraject bestaat uit 3 fases: het toepassen van mindfulness (jezelf leren observeren), het omkeren van je gedrag, en met je aandacht naar binnen gaan om te voelen wat er onder je gedrag en emoties schuilgaat.
Gemiddelde duur traject:
15 sessies – 12 tot 18 maanden

Tarief :
€95,- per sessie (60 min.)

Mannenverdiepingsavonden: mannen en seksualiteit

Bij veel mannen speelt er veel op het gebied van seksualiteit, maar kunnen ze daar vaak geen woorden aan geven.
Doel van deze avonden is om bij jezelf te verkennen, en eventueel te delen, hoe het staat met jouw seksualiteit, ten opzichte van jezelf, en zeker ook ten opzichte van je (eventuele) relatie. Hoe ga je daar mee om, kun je het bespreken met je partner, sta je er zelf voor open. Wat gaat er goed, wat zou je willen veranderen. Wat is jouw rol daarin?
Op deze avond hoor je ook verhalen van andere mannen, in alle vertrouwelijkheid. Vaak zit daar herkenning in bij jezelf, jouw verhaal kan andere mannen weer helpen. Het is ook goed als je alleen maar komt luisteren. Iedere man heeft zijn eigen verhaal. En als man is het vaak moeilijk dit ergens te delen, waardoor we er vaak alleen mee blijven zitten.
Het gaat dus vooral om horen en gehoord te worden, uitspreken en begrepen te worden, en jouw rol te gaan begrijpen.
Je gaat geen adviezen krijgen, geen oplossingen, maar wel openheid, veiligheid en een luisterend oor. We hanteren een uitwisselings- en gespreksmanier waarbij het niet uitmaakt of je nieuw bent of al eerder meedeed.

Begeleiding vindt plaats door 2 PRI-therapeuten.
Per avond vragen we een bijdrage van €40,-.

Gegeven het tijdsbestek van de avond is er plek voor 6 mannen. Er zijn nog geen data vastgesteld. Bij aanmelding van 4 of meer mannen wordt er in overleg een avond gepland.

 Ik wil een afspraak maken