Volg mij via

Jeroen Verdonk Fysiotherapie gaat veranderen

Jeroen Verdonk Fysiotherapie gaat veranderen!

door-672999_1920

Het is altijd leuk (en spannend) om iets anders te gaan doen dan je gewend bent te doen.

Ruim 10 jaar geleden ben ik mijn praktijk voor Fysiotherapie begonnen, eerst aan huis, daarna in mijn huidige praktijk aan de Piet Slagerstraat aan het IJzeren Kind in Den Bosch, met veel ruimte voor sportbegeleiding, training en fysiotherapie.  5 jaar geleden kwam daar mijn partner Imke Vos bij met haar praktijk voor coaching en therapie.

Aangestoken door haar enthousiasme over PRI ben ik zelf ook de opleiding tot PRI-therapeut gaan doen. Dat heeft ertoe geleid dat ik mij volledig op de fysiotherapie en de PRI ga richten, en stop met de sportbegeleiding en de trainingen.

Daarmee verandert ook mijn behoefte aan ruimte. Voor de Fysiotherapie blijf ik praktijk voeren aan de Piet Slagerstraat 132, om de behandelingen te blijven geven die je altijd van mij gewend bent.

Voor de PRI gaan we per 4 februari gebruik maken van een nieuwe ruimte in het Gezondheidscentrum Lage Leun aan de Kraanvogellaan in Engelen. Dat biedt ons kansen tot samenwerking met andere hulpverleners in de (psychische) gezondheidszorg en de huisartsen van de aangrenzende huisartsenpraktijk. Een mooie stap vooruit in onze ontwikkeling en de mogelijkheden om nog meer mensen met PRI verder te helpen in hun leven.

Nieuwsgierig naar wat PRI is? Ik vertel je er graag meer over!  06-53564424   www.jeroenverdonk.nl of kijk op www.prionline.nl

Fysiotherapie: Ik ben bereikbaar op 06-16394651 of kijk op mijn website www.fysiotherapieverdonk.nl

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet Jeroen Verdonk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven? Ontvang email met updates en inspiratie.

Meest recente berichten

Recente reacties

    Archief