Je angst de baas:

Met meer vertrouwen in het leven staan!

Gratis webinars

Je angst de baas

Met meer vertrouwen in het leven staan

Voel je je regelmatig angstig? Ben je bang om alleen te zijn. Of speelt angst op als je voor een groep moet spreken of als je iets van je zelf wil laten zien?

Misschien ben je juist wel in deze tijd angstig? Ben je doodsbang dat je bedrijf failliet gaat. Durf je niet te zeggen dat je bang bent? Ben je bang dat je het financieel niet gaat redden? Of ben je bang om alleen over te blijven?

Het goede nieuws is: er is een oplossing! In mijn webinar laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is, zodat je gaat begrijpen waar die nervositeit, knoop in je maag, zweethanden, rode vlekken in je hals, hoge hartslag, droge mond etc. vandaan komen. En hoe je angst bij de wortel kunt aanpakken!

Gratis webinar

 Woensdag 1 februari.

20.00 – 21.00 uur

Ik meld me aan

Jeroen Verdonk
PRI-basistherapeut  & fysiotherapeut

Daarover vertel ik je graag meer in mijn webinar op woensdag 1 februari 2023 om 20.00 uur. In dit gratis webinar laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is, zodat je:

• kunt zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt en dat het niet jouw schuld is dat je steeds weer die angstgevoelens voelt opkomen
• gaat snappen waarom je steeds weer opnieuw diezelfde situaties ontvlucht
• de angst gemakkelijker buiten jezelf kunt plaatsen en kunt observeren
• een heel nieuw perspectief op je leven krijgt
• je empowerd voelt om je vicieuze cirkel van angst en vluchten te doorbreken

Ik reik je het PRI-model aan, geef je herkenbare voorbeelden en deel met je wat het effect op ons eigen leven is van het toepassen van PRI. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Klik dan op onderstaande button.

Volg alle 5 mijn webinars

Angst, boosheid, stress, uitstelgedrag en onzekerheid
PRI biedt niet alleen een heel helder model voor bevrijding van angstgevoelens. Het biedt ook een uitweg voor andere emotionele problemen en gedragspatronen waar je last van kunt hebben, zoals een negatief zelfbeeld, boosheid, stress en uitstelgedrag.

Ik geef de komende weken daarom ook de volgende webinars:

 

 

 

Je kunt je alvast aanmelden via de linkjes bij de webinars

Heb je vragen?

  Aarzel niet om contact

met mij op te nemen.

 Jeroen Verdonk:

info@jeroenverdonk.nl 

naam:

Email