Ervaar jij veel stress door het coronavirus?

Wil jij graag je verhaal kwijt?

Samen sterk in corona-tijd!

Wij PRI-therapeuten zijn een gratis online emotionele hulplijn gestart voor iedereen die dit nodig heeft!
Neem contact op en ik help je!
Wordt het je allemaal te veel, voel je je depressief, angstig, onzeker of gestrest door wat er nu allemaal in de wereld gebeurt?
Of heb je behoefte om te praten over wat je meemaakt, wil je je hart luchten? Ik ben er voor je!

Neem nu contact met mij op. 

 06-53564424 of mail: info@jeroenverdonk.nl

Of klik  op onderstaande button

 

 

Ben je zelf niet in nood, maar ken je iemand waarvan je denkt dat diegene hulp goed zou kunnen gebruiken? Deel dan deze uitnodiging!

 

Waarom zou je met mij gaan bellen?

Mijn naam is Jeroen Verdonk, 58 jaar, PRI therapeut en fysiotherapeut.

Vanuit mijn leven met veel afgeslotenheid, veel ruzies, en veel stress (in de vorm van angst, boosheid, en onzekerheid) ben ik begonnen aan een zoektocht waarom ik zo reageerde als ik deed. En daar ben ik achter gekomen.  Maar vooral heb ik ook ontdekt hoe dat te veranderen en heb ik geleerd hoe dat over te brengen aan anderen.

Mijn hele leven is daardoor echt veranderd ten positieve. Dat gun ik, diep vanuit mijn hart, iedereen en jou dus ook! En met al mijn ervaring als fysiotherapeut en PRI therapeut kan ik je en wil ik je echt helpen.

Vooral in deze tijd rondom het Corona virus komt er veel stress vrij bij iedereen in welke vorm dan ook: Fysieke klachten en emotionele klachten in de vorm van angst, boosheid, onzekerheid, onverschilligheid, iedereen willen helpen.  Op het gebied van relatie, werk, kinderen, financieel, gezondheid, zingeving. Echt heel omvattend en heel belastend voor jou en/of  je omgeving.

Ik wil je graag ondersteunen in deze tijden en dat begint bij een eerste gesprek. Het liefst met beeld erbij zodat we elkaar ook kunnen zien.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet

Jeroen Verdonk

 

Ja, ik wil ook graag ondersteuning in de vorm van een gratis gesprek. Laten we samen gaan kijken hoe jij ervoor kan zorgen dat de stress je niet overneemt. Je kunt  je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak via telefoon of video. Met stress hoef je niet alleen te blijven zitten.