Selecteer een pagina

Je lichaam verteld jouw verhaal. 

Krijg meer grip op je fysieke en emotionele welzijn, waardoor je meer ontspannen en met minder fysieke klachten door het leven kan. 

Wordt onafhankelijk van therapeut of coach.

Hallo deelnemer aan de Geluksdag van 25 september en hoogstwaarschijnlijk aan mijn workshop: Je lichaam vertelt jouw verhaal. Een eerste verkenning.

Om deze ervaring nog verder uit te breiden heb ik je een aanbod gedaan van 25% korting op de 1e 4 sessies. Mocht je het aanbod niet hebben gekregen dan bij deze. Lees hier wat je tijdens de workshop al geleerd hebt, en zie wat ik verder voor je kan betekenen.

Mocht je mijn workshop niet hebben meegemaakt en zou je die toch willen ervaren. Neem dan contact met mij op en we kunnen de mogelijkheden onderzoeken. Dat kan al als je alleen bent maar ook als je meerder mensen hebt die nieuwsgierig zijn.

Ik heb je inzicht gegeven hoe ons fysieke lichaam reageert op (onbewuste) emotionele spanning en hoe de spanning zich in 1e instantie opbouwt, nl in ons middenrif en onze core. Daar we deze emotionele spanning onbewust niet willen voelen, vertaald deze spanning zich vaak in rug/schouders en nek.

Ik heb je laten voelen hoe je die spanning opbouwt, en hoe het voelt in ontspanning, zodat je beter kunt herkennen wanneer je weer spanning opbouwt. Je kunt al een beetje gaan herkennen hoe dat vaak samenhangt met situaties in je dagelijks leven, en hoe deze emotionele spanning zich uit in lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld in de nek, schouders, rug of benauwdheid.

Ik heb je instrumenten aangereikt (het aanspannen van je core op een zachte manier, het aanspannen van je middenrif en het ontspannen van je ribbenkast), en geleerd hoe je met deze instrumenten kunt werken, elke keer weer als je spannng voelt opkomen. 

Daardoor heb al iets meer grip gekregen op je emotionele en je fysieke welzijn. En kun je al iets meer ontspannen in het leven komen te staan, levend vanuit jouw zelf.

Als je een afspraak wil maken voor meer sessies wil je natuurlijk weten wat je dan nog meer kunt leren en ervaren. 

  • de 1e sessie is een herhaling van de workshop qua aanspannen van de core, je middenrif en je borstkas ontspannnen. Ik laat je daarnaast ervaren hoe je meer stabiliteit en ruimte in je lichaam krijgt door een goed aanspannen van je core.
  • de 2e sessie herhalen we heel kort het aanspannen van je core en middenrif, en onderzoeken we waar je tegenaan loopt bij het bewust aanspannen. Ook laat ik je voelen hoe je stabiliteit is zonder aanspannen en met gebruik van je core in zit, stand en lopen.
  • de 3e sessie is weer een korte herhaling van sessie 1 en 2 en we bouwen voort op de stabiliteit.  De meeste aandacht in deze sessie gaat naar je ademhaling en dus naar je middenrif en buikademhaling.
  • de 4e sessie is weer een herhaling van de 1e 3 sessies, en we gaan in op mogelijke observaties die je hebt gedaan in je dagelijkse leven en de reactie daarop van je lichaam.

Daar ik meestal in ga op wat er op het moment speelt bij je kan het zijn dat de inhoud per sessie wisselt, dus dat eerst de ademhaling aan bod komt en daarna pas de stabiliteit. Vooral de ervaring van het voelen van je lichaam is belangrijk dus daar gaat alle aandacht naar uit.

 

Heel praktisch: wat zijn de kosten?

Normaal betaal je per sessie €95,-. Met mijn aanbod krijg je dus 1 sessie gratis bij 4 sessies en betaal je €285 in plaats van €380 euro.

Je kunt er ook voor kiezen om per sessie af te spreken en dan na elke sessie besluiten of je nog een afspraak wil maken. De 25 % korting bijft dan per sessie gelden.

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

Als je lichaamswerk doet kom je vaak je emoties tegen. Je kunt je bijvoorbeeld angstig, onzeker, of boos voelen, stress ervaren, of heel onverschillig reageren. Waarschijnlijk heb je al ervaren hoe je in je lichaam daarop reageert.

Hoe komen die emoties nu bij je op? In je observaties heb je misschien al ontdekt dat het vaak samenhangt met situaties in je dagelijks leven. Je kunt je bijvoorbeeld angstig voelen als er veel mensen zijn, boos worden als je partner weer iets doet waarvan je al zo vaak iets hebt gezegd. Maar wist je dat deze emoties vaak een overlevings-systeem zijn uit jouw verleden die geactiveerd worden door iets wat je waarneemt in het hier en nu?

Samen met mijn partner Imke Vos geef ik om de 2 weken op woensdagavond een gratis webinar waarin we een duidelijke uitleg geven waar die emoties nu echt vandaan komen, en wat je er structureel mee kunt doen. Zodat je nog meer grip gaat krijgen op jouw emotionele welzijn. Dit doen we aan de hand van PRI (Past Reality Integration). 
PRI biedt een heel helder model voor bevrijding van gevoelens van schuld, onzekerheid en somberheid. Het biedt ook een uitweg voor andere emotionele problemen en gedragspatronen waar je last van kunt hebben, zoals angst, boosheid, stress en uitstelgedrag.

Meer weten: klik dan op deze link www.jeroenverdonk.nl  dan zie je rechts een aantal linkjes staan die verwijzen naar de webinars. Je bent van harte welkom.

Wil je niet mee doen aan een webinar maar wel meer weten van PRI, schroom dan niet om contact op te nemen met mij via info@jeroenverdonk.nl of je belt mij op 06-53564424. Ik sta je graag te woord. Het is ook mogelijk een gratis afspraak te maken.

Hartelijke groet

Jeroen Verdonk

 

4 + 13 =