Boos zijn is niet jouw schuld!

Je kunt er wel wat aan doen 

Gratis webinars

Boos zijn is niet jouw schuld!
Je kunt er wel iets aan doen

Je bent gespannen, hebt last van irritaties cq frustraties en/of kan ook regelmatig boos worden. Je neemt je telkens voor het anders te willen doen, niet meer boos te worden, niet meer uit te vallen naar je partner en/of kinderen, collega’s, mensen in je omgeving, maar merkt dat dit patroon lastig is te doorbreken. Daarbij voel je je misschien ook best eenzaam, weinig verbonden met de mensen om je heen en misschien ook wel met jezelf. Je voelt je niet lekker.

Het goede nieuws is: er is een oplossing!  Het kan echt anders, dit is niet hoe je leven hoeft te zijn. En vooral: je kunt er zelf wat aan doen! .

Gratis webinar

 Woensdag 1 maart.

20.00 – 21.00 uur

Ik meld me aan

Jeroen Verdonk
PRI-basistherapeut  & fysiotherapeut

Daarover vertel ik je graag meer in het webinar woensdag 1 maart 2023 om 20.00 uur. In dit gratis webinar laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is, zodat je:

• kunt zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt en dat het niet jouw schuld is dat je steeds weer die boosheid voelt opkomen
•inzichten krijgt wat de echte oorzaak is van dit terugkerend nare patroon waar je in zit
• weet hoe je dit patroon van irritatie/frustratie en boos zijn kan doorbreken
• een heel nieuw perspectief op je leven krijgt en in liefdevolle verbinding met jezelf en de mensen om je heen kunt zijn
• je empowerd voelt om je vicieuze cirkel van boosheid te doorbreken

Ik reik je het PRI-model aan, geef je herkenbare voorbeelden en deel met je wat het effect op ons eigen leven is van het toepassen van PRI. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Klik dan op onderstaande link.

Volg alle 5 mijn webinars

Angst, boosheid, stress, uitstelgedrag en onzekerheid
PRI biedt niet alleen een heel helder model voor bevrijding van gevoelens van schuld, onzekerheid en somberheid. Het biedt ook een uitweg voor andere emotionele problemen en gedragspatronen waar je last van kunt hebben, zoals angst, boosheid, stress en uitstelgedrag.

Ik geef de komende weken daarom ook de volgende webinars:

Je kunt je alvast aanmelden via de linkjes bij de webinars

Heb je vragen?

  Aarzel niet om contact

met mij op te nemen.

 Jeroen Verdonk:

info@jeroenverdonk.nl 

naam:

Email