Als leven (soms) zwaar is:

Over onzekerheid, somberheid en schuldgevoel:

Er is een uitweg!

Gratis webinars

Als leven soms zwaar voelt

Over schuldgevoel, onzekerheid en somberheid – er is een uitweg!

Kun jij ook zo als een berg opzien tegen de dag? Heb je al snel het gevoel dat alles je te veel is?
Een vraag van je kinderen, die klus op je werk, of gewoon maar de afwas doen?
Denk je vaak dat er iets mis is met jou waardoor het maar niet lukt om dingen voor elkaar te krijgen? Schaam je je voor je eigen voorkomen? Of voel je je schuldig steeds als er iets niet goed is gegaan, of als je ergens nee tegen zegt?
Als je vaak last hebt van deze gevoelens, voel je je misschien ook vaker somber en zwaar. Of in een soort afgevlakte toestand, waarin je nog wel functioneert, maar niet veel meer voelt.
Je kunt niet meer genieten van het samenzijn met je kinderen, partner of vrienden. Je voelt je al snel overvraagd, en alleen staan.
Het liefst kom je niet meer van de bank af. En daar voel je je dan vervolgens ook weer slecht over… Een nare vicieuze cirkel, die voelt alsof je er nooit meer uitkomt.

Het goede nieuws is: er is een oplossing! Er is een uitweg uit deze negatieve overtuigingen over jezelf en de akelige gevoelens die erbij horen.

Jeroen Verdonk
PRI-basistherapeut  & fysiotherapeut

Daarover vertel ik je graag meer in mijn webinar  woensdag 15 februari om 20.00 uur. In dit gratis webinar laten ik je zien wat er werkelijk aan de hand is, zodat je:

• kunt zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt en dat het niet jouw schuld is dat je hier steeds in terecht komt
• gaat snappen waarom je steeds weer verstrikt raakt in deze negatieve patronen
• negatieve gedachten over jezelf gemakkelijker buiten jezelf kunt plaatsen
• een heel nieuw perspectief op je leven krijgt
• je empowerd voelt om je vicieuze cirkel van negativiteit te doorbreken

Ik reik je het PRI-model aan, geef je herkenbare voorbeelden en deel met je wat het effect op ons eigen leven is van het toepassen van PRI. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Klik dan hier onder op de button en geef je op.

Volg alle 5 mijn webinars

Angst, boosheid, stress, uitstelgedrag en onzekerheid
PRI biedt niet alleen een heel helder model voor bevrijding van gevoelens van schuld, sombere gevoelens en onzekerheid. Het biedt ook een uitweg voor andere emotionele problemen en gedragspatronen waar je last van kunt hebben, zoals angst, boosheid, stress en uitstelgedrag.

Ik geef de komende weken daarom ook de volgende webinars:

Je kunt je alvast aanmelden via de linkjes bij de webinars

Heb je vragen?

  Aarzel niet om contact

met mij op te nemen.

 Jeroen Verdonk:

info@jeroenverdonk.nl 

naam:

Email